logo

FÖRENINGEN

Bokmässan 2018

2018-09-23

Folket i Bild/Kulturfronts avdelning Väst vill härmed informera om årets deltagande i Bok- och biblioteksamässan i Göteborg.

Monter är F 01:30, vilket innebär: 

F-hallen (d.v.s. våningen snett emot DN:s monter); gång 1; monter 30

Där finns vi för att samla feedback på tidskriften och föreningens verksamhet, men främst för att sälja prenumerationer. 

I montern under mässdagarna har vi ett erbjudande om 4 nummer för 100 kr och enkelnummer av nr 9 (med Lufti Özköks häftiga bild på Samuel Becket på framsidan) för 30 kr.

Vi har också upplåtit lite plats i vår lilla monter för material (banderoller och texter) från "Göteborgskampanjen för ett kärnvapenfritt Sverige", i vilken föreningen deltar via Fredsam-Göteborg. 

Fredsam, i sin tur, uppmärksammar FN:s generalförsamlings konvention om förbud mot kärnvapen både på Bokmässan och i Brunnsparken, Göteborg 26/9 och 31/10.

Vid frågor om FiB/K:S deltagande i bokmässan, kontakta Ingvar Erlandsson, ordförande i FiB/K-Väst.

Här finner du praktisk information inför ditt besök på bokmässan.

Hoppas att vi ses!

Folket i Bild/Kulturfronts avd. Väst

FÖRENINGEN

FÖRENINGEN

Vem var Vilhelm Moberg?

Vem var egentligen Vilhelm Moberg? Lördagen den 26 januari hålls ett föredrag om honom i Karlskrona. Missa inte! Klicka här och du får mer info om tid och plats....

FÖRENINGEN

Författarträff med Mikael Nyberg!

Eva Wernlid

Nyligen höll Skarpnäcks kulturhus och FiB/Kulturfront ett gemensamt evangemang - en författarträff med Mikael Nyberg. Flera tidningar såldes. Detta visar på hur viktigt det är att koppla samman tidningen med olika evangemang. 

FÖRENINGEN

Styrelsens uttalande om FiB/K och Bokmässan!

Styrelsen FiB/Kulturfront

FiB/Kulturfronts styrelse ger sin syn på vad som hände då Nya Tider:s redaktör talade i FiB/K:s monter under Bokmässan tidigare i höstas. Vid det senaste styrelsemötet antog man ett uttalande.