logo

FÖRENINGEN

Urkult 2019

Medlemmar ur Örnsköldsviks Folket i Bild/Kulturfronts avdelningen åkte även i år – för 16:e året i rad – till musikfestivalen Urkult i Näsåker 2 – 3 augusti för att sälja Folket i Bilds sommarnummer. Vi var 3 medlemmar som deltog, varav 2 båda dagarna och 1 på lördagen.

Vi satte på fredagen 2 augusti upp våra tre banderoller: "NATO ut ur Sverige – För alliansfrihet och fred", ”Skriv på kärnvapenförbudet!” och ”Stöd Palestinas folk” och började sälja sommarnumret och provprenumerationer.

Vi samlade också in namn för att Sverige ska skriva på kärnvapenförbudet. Under lördagen var det gråväder och regnade från klockan 12 till 15 så då blev det inte mycket sålt.

Totalt såldes under fredag och lördag 11 provprenumerationer och 5 lösnummer.

Webbredaktionen

FÖRENINGEN

Folket i Bild på lövmarknaden

Ulf Bjerén

För elfte året i rad deltog Folket i Bilds Blekingeavdelning i den traditionella Lövmarknaden i Amiralitetsparken i Karlskrona.

FÖRENINGEN

Nya styrelsen i FiB/K!

I april var det stämma i FiB/K. Då röstades en ny styrelse fram. Här presenterar sig den nya styrelsen.

FÖRENINGEN

Missbruk av vårt Facebookkonto!

Karin Rosenqvist

Med anledning av att det förekommer ett missbruk av FiB/Kulturfronts Facebook konto klargör ordförande Karin Rosenqvist vad som har hänt och vad som händer nu. Kontot som startades av FiB/K år 2015 för att sprida kunskap om tidningen och användas för prenumerationskampanjer har tagits över av en person som inte längre sitter i styrelsen och redaktionsgruppen. 

FÖRENINGEN

Möte om - "Iran - imperialismens nästa måltavla?"

Folket i Bild Kulturfront, Stockholmsavdelningen

"Iran - imperialismens nästa måltavla?"

Inledare: Roland Hedayat och Hossein Sheiban.

Måndagen 3/6 kl 18

Plats: Södergården, Götgatan 37, Stockholm

Arrangör: Folket i Bild Kulturfront, Stockholmsavdelningen.