Gatuprotest mot behandlingen av Julian Assange i Stockholm

2
1772
Stockholm 8 oktober 2019
ANNONS

2 KOMMENTARER

  1. Förslag! Sätt en myndig 18-årig tjej (inget barn) med flätor (gärna oskuld och klosterligt ren) att demonstrera för världsfred på gatan i vinter!

    Se till att hon har med skyltar, bilder och berättelser om krigens offer! Ex. barn som frågar sjuksköterskor när de ska få tillbaka armar och ben, etc. Nämn givetvis också tortyr och förföljelse, men inse att Assange själv verkligen inte är något dragplåster! Media har förstört hans rykte så pass att nästan ingen vill associeras med honom.

    18-åringen kan f ö även varna för supervulkaner, vilket kan leda till tre år utan somrar/skördar, samt vår dåliga beredskap mot detta. Börjar vi bygga upp en beredskap kan vi kanske rädda livet på massvis med barn vid nästa klimatkatastrof som inträffar. Då slipper barnen lida svältdöden eller bli jagade som villebråd av kannibaler.

    Som en ren bieffekt av världsfred som detta kan skapa så kommer hjältarna Assange, Snowden och Manning förmodligen också bli friade och hedrade.

  2. Det finns inget intellektuellt dilemma som kan lösas genom den påstådda behandlingen av Julian Assange i sin fängelsehåla i England. Behandlingen är likvärdig med IS behandling av fångar, d v s en medeltida rå bestraffning som bekräftar att världen ännu befinner sig med ena benet i 1400 talet.