FiB/K nr 12 försenad men på väg!

4
1819

Vårt nya, extra tjocka nr 12 var så tungt av innehåll att tryckpressen gick sönder. Meddelar tryckeriet.

Eller kanske var det inte just så de sade. Utan tryckeriet meddelade oss detta: ”Vi fick tyvärr ett stort maskinhaveri i en tryckpress vilket gjort att vi tappade nästa tre produktionsdagar.”

Detta medför hur som helst att vårt nya, extra tjocka nr 12 kommer några dagar senare än vanligt. Prenumeranter får ge sig till tåls till början av nästa vecka. Framsidan ser ni ovan. Vi har en intervju med Nils Melzer om Julian Assange, och även en text av den prisvinnande världsjournalisten John Pilger, som besökt honom i fängelset. Och massor av annat. Vi önskar er trevlig läsning när den väl dimper ner sen.

ANNONS

4 KOMMENTARER

  1. Försenad men på väg. Ifall man har anlag för god fantasi kunde jag tolka förseningen som sabotage på tryckeriet, men hoppas att så inte är fallet. Kan inget göra bara konstatera ”ingen rättvisa existerar och ingen rår överhuvudtaget på USA” va fan de än ställer till med. Vad är det för ynkryggar vi har i Sverige Finland som inget har har komma med ?

  2. Hur blir det med nummer tolv -21 ? Kommer den att tryckas före nummer ett-22, förstår att det har bökat till sej hos tryckeriet. Men kan vänta, hoppas bägge tidningarna kommer ?

  3. Nr 12 2021 har kommit! Kontakta prenumeration om du är prenumerant och inte har fått den. /Stefan